Siirry sisältöön

Verkatehdas on Evento Awards -finalisti

Verkatehdas on nimitetty Evento Awards -finalistiksi Tapahtumapaikka-kategoriassa. Kisaamme Tapahtumapaikan tittelistä nyt ensimmäistä kertaa.

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä. Verkatehdas on yksi kuudesta Tapahtumapaikka-kategorian finalistista.

”Meille on ilo ja kunnia olla finalistina Tapahtumapaikka-kategoriassa, jossa kisaamme tittelistä erittäin kovassa seurassa”, iloitsee toimitusjohtaja Janne Auvinen.

Verkatehdas ilmoitettiin mukaan kilpailuun tammikuussa. Esiraati valitsi ehdokkaista parhaat, joiden joukosta tuomaristo seuraavaksi valitsee voittajat. Evento Awards huipentuu torstaina 11.4.2024 iltajuhlaan Kulttuurikasarmissa Helsingissä. Palkinnot jaetaan aikaisemmin samana päivänä Kongressi Meetings & Events -messuilla.

 

Evento Awards -patsaan on suunnitellut designer Juho Pasila. KUVA Petri Mast

Mikä Evento Awards?

Evento Awardsin järjestää tapahtuma-alan ammattilaisten Evento-lehti, joka on järjestänyt Evento Awardsia vuodesta 2014. Kilpailua kehitetään yhdessä tapahtumatoimistojen ja muiden alan toimijoiden kanssa. Awardsit järjestettiin viimeksi vuonna 2020, minkä jälkeen kilpailu on ollut tauolla tapahtuma-alan koronasulun vuoksi. Vuonna 2023 alalla on taas ollut mahdollisuudet järjestää maailmanluokan toteutuksia.

Kilpailusarjoja on yhteensä 13. Kaikille avoimia sarjoja on 11. Lisäksi on kaksi yleisösarjaa, joissa yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan valmiista ehdokaslistasta.

Mikä Tapahtumapaikka?

Evento Awards -kilpailun Tapahtumapaikka-kategoriassa parhaan tapahtumapaikan valinnassa ykköskriteerinä on tilaa käyttäneiden asiakkaiden palaute. Verkatehdas on vuosien saatossa saanut valtavat määrät positiivista palautetta asiakaspalvelusta, tiloista sekä tapahtumien tuotannon kokonaisuudesta ja tämä on nyt siivittänyt Verkatehtaan tämän kilpailun finalistiksi.

Kilpailusivustolla Tapahtumapaikka-kategoriaa kuvataan näin: Hyvä tapahtumapaikka luo siellä järjestettävälle tilaisuudelle juuri oikeanlaiset puitteet. Tapahtumapaikka voi olla kokonainen rakennus, kulttuurikohde, laiva, yksittäinen sali tai vaikkapa sisäpiha. Kyseessä voi olla pelkkä tila tai täyden palvelun tapahtumapaikka koosta riippumatta.