Siirry sisältöön

Verkatehtaan korttelin joulukalenteri tuo riemua joulunodotukseen

Verkatehtaan korttelin kulttuuri- ja muiden toimijoiden yhteinen joulukalenteri ilostuttaa aina jouluaattoon saakka. Sosiaalisessa mediassa päivittäin avautuvista luukuista löytyy tietoa korttelin toimijoista sekä upeita palkintoja lähes jokaiselle aattoa edeltävälle päivälle.

Joulukalenterin luukut aukeavat päivittäin 1.-24.12. Verkatehtaan Facebookissa ja Instagramissa. Tämä on päivittyvä uutinen, jossa julkaisemme jokaisen päivän voittajan aina kyseistä kalenteriluukkua seuraavana arkipäivänä. Arvonnan säännöt voit tarkistaa artikkelin lopusta.

Joulukalenterissa ovat mukana seuraavat toimijat:

Art and Joy
BioRex
Hämeenlinnan taidemuseo
Hämeenlinnan Teatteri
Kulttuurikeskus ARX
Mainostoimisto Precis
Miniteatteri
Ravinteli Vintti
Ravintola Verkatehdas
Suistoklubi
Verkatehdas

Arvonnan voittajat

1.12. Helinä P.
2.12. Marika V. ja Suvi-Tuulia T.
3.12. Laura A.
4.12. Pia N.
5.12. Mari L.
6.12. itsenäisyyspäivä – ei arvontaa
7.12. Teemu T.
8.12. Heli J.
9.12. Elina M.
10.12. Anja J.
11.12. Rebekka P.
12.12. Mila P.
13.12. Airi L.
14.12. Piritta S.
15.12. Tuomas T.
16.12. Eija J. ja Tiina L.
17.12. Emilia V.
18.12. Elina L.
19.12. Laura A.
20.12. Tuija S.
21.12. Riikka K.
22.12. Sirpa N.
23.12. Minna H.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua seuraavasti:

  1. Alkamalla seuraamaan kyseisen luukun toimijaa ellei jo seuraa
  2. Tykkäämällä kyseisestä julkaisusta
  3. Kommentoimalla Verkatehtaan alkuperäistä Facebook- ja/tai Instagram-julkaisua, jossa avataan kyseisen päivän joulukalenterin luukku.

Arvontaan voi osallistua vain kommentoimalla saman vuorokauden sisällä, jolloin julkaisu on julkaistu. Kommentoiminen kyseisen vuorokauden päätyttyä tai uudelleen jaetun julkaisun alle ei oikeuta osallistumaan arvontaan.

Voittaja arvotaan kaikkien Facebook- ja Instagram-julkaisun alle julkaisuvuorokauden sisällä oikean vastauksen kommentoineiden kesken. Voittajan nimi julkaistaan kyseisten Facebook- ja Instagram-julkaisujen kommenttikentässä. Voittajaan otetaan myös yhteyttä yksityisviestillä seuraavan arkipäivän aikana, ja samalla sovitaan palkinnon toimittamisesta.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen sisältöä voi muuttaa. Voittajalla on oikeus kieltäytyä palkinnon vastaanottamisesta.

Jos voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa kilpailuun osallistumisesta, valitaan uusi voittaja. Voittajan tulee sopia Verkatehtaan kanssa palkinnon toimituksesta tai noudosta viimeistään 12.1.2024.

Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Joulukalenteriin osallistuvat toimijat sitoutuvat omalta osaltaan  maksamaan lakisääteisen arpajaisveron, mikäli sen maksuehdot täyttyvät. Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin tai Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Henkilötiedot
Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käytetään palkinnon toimitusta varten eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän omilla verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavissa.

Arvontaan liittyvissä asioissa osallistuja voi olla yhteydessä arvonnan järjestäjään sähköpostitse: info@verkatehdas.fi.