Siirry sisältöön

Aromaa & FRIENDS

Teatterinäyttämöiltä ja vuoden 2022 The Voice of Finland -laulukilpailusta tuttu Aleksi Aromaa ystävineen konsertoi Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämöllä huhtikuussa. Konsertissa kurkistetaan Aromaan aiemmin julkaisemattomaan tuotantoon, ja kuullaan tarkoin valittuja lainoja soulin ja jazzin maailmasta, sekä parhaita paloja laulajan uralta musiikkiteatterin parissa. Monien mieleen on painunut tunteikkaat laulut Tänä iltana kaikki hyvin – Leonard Cohenin musiikkia -näytelmästä, sekä näytelmästä Seitsemännen portaan enkeli, joissa Aromaa on esiintynyt.

Luvassa on tunnelman täyteinen ilta, kun Aromaa yhtyeineen täyttää salin svengaavalla soitolla ja vahvalla tulkinnalla. Tuttuja ja tuntemattomia lauluja, tarinoita matkan varrelta ja lämminhenkistä läsnäoloa, tätä kaikkea on tiedossa tässä ainutlaatuisessa konsertissa!

Vuodesta 2019 Aromaa on toiminut vierailijana Tampereen Työväen Teatterissa sekä basistina Sir Elwoodin Hiljaiset värit – yhtyeessä tehden aktiivisesti myös omaa materiaaliaan.

”Palaan innolla Hämeenlinnan Teatterin intiimille näyttämölle neljän vuoden tauon jälkeen” fiilistelee konsertin solisti Aleksi Aromaa ja jatkaa: ”Hämeenlinnan Teatteri on kuin vanha ystävä. Ensimmäinen kosketus teatteriin oli samassa talossa vuonna 2002 Täällä Pohjantähden alla -musikaalissa, joten 20 vuoden ympyrä sulkeutuu luontevasti.”

”Odotan konserttiyleisön kohtaamista ja sitä, kun elämme ja hengitämme samaa rytmiä paikallaolijoiden kanssa” Aromaa visioi.

Kokoonpano:
Aleksi Aromaa – laulu
Rob Dominis – koskettimet
Antti Paranko – kitara
Sampo Tiittanen – basso
Thomas Törnroos – rummut

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

LIPPU.FI

0600 900 900 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 27.04.2023 19:00
Hämeenlinnan Teatteri, Päänäyttämö
  • 36 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 2h

Väliaika: Kyllä