Siirry sisältöön

Hauhon musiikkijuhlat: Kansanmusiikkiyhtye FRIGG

Täyslaidallinen bluegrass-vaikutteita pursuavaa pohjoismaista folk-iloittelua, joka riemukkaalla poljennollaan tarjoaa kuulijoilleen irtiottoa maailman harmaudesta.

Friggin tarina alkoi nuorten muusikoiden soittosessioista Kaustisen Pelimannitalolla helmikuussa 2000. Yhtyeen kokoonpano vakiintui vähitellen neljän viulun, kielisoitinten ja kontrabasson yhdistelmäksi ja ensimmäinen levy näki päivänvalon keväällä 2002.

Vuosien varrella Pohjola kutistui ja maailman kansanmusiikkitapahtumat tulivat yhtyeelle tutuksi. Frigg on vieraillut mm. BBC:n kutsusta WOMAD -festivaalilla, Borneon sademetsissä Rainforest World Music Festivalilla, kiertänyt Japania, Australiaa ja Pohjois-Amerikkaa. Yksi yhtyeen uran huippuhetkistä oli esiintyminen Telluride Bluegrass Festivalilla maailman roots-musiikin valioiden kanssa.

Omien konserttiensa lisäksi Frigg on toteuttanut useita näyttäviä projekteja sinfoniaorkestereiden, kuorojen ja puhallinyhtyeiden kanssa. Historiaa Friggille on kertynyt yli kaksi vuosikymmentä, joihin mahtuu kymmenen levyä ja noin tuhat esiintymistä yli 30 maassa. Hauhon musiikkijuhlilla Frigg esiintyy nyt ensimmäistä kertaa.

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 8–21, la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 12.04.2023 19:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 24 €
  • 8 €
  • 0 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 1 h 30 min

Väliaika: Kyllä

Järjestäjä: Hämeenlinnan kaupunki

Kaikukortti: Kaikukortti käy Hämeenlinnan kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Lisätietoja Verkatehtaan lipunmyynnistä.