Siirry sisältöön

Mimmit: Puhuri-joulukonsertti

Mimmit-yhtyeen ”Puhuri”-konsertti johdattaa kuuntelijat joulun tunnelmaan ja valkoisten lumihankien keskelle. Konsertissa kuullaan ihan uusia talvi- ja jouluaiheisia sekä kaikille tuttuja lauluja. Tutut joululaulut ovat saaneet jännittävät sovitukset, mukana ovat mm. Kulkuset, Porsaita äidin oomme kaikki ja Soihdut sammuu.

Puhuri-konsertit saivat joulukuussa 2022 hurjan suosion ja kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä. Tunnelma konserteissa oli ikimuistoinen, niin lapset kuin aikuiset lauloivat innokkaasti mukana. Puhurista tulee taatusti perheiden jouluperinne!

Puhuri -konsertissa yhdistyvät mukaansatempaava musiikki, vauhdikkaat tanssit, värikkäät tausta-animaatiot, pöytäteatteri ja hauska tarina. Laulujen avulla lavalle rakentuu kaunis talvinen ja jouluinen maisema. Mimmipussista löytyy yllätyksiä. Pussi avautuu laulun ja leikin avulla jos avautuu, riippuu millä tuulella Mimmipussi on…

Konsertti on vuorovaikutteinen: lapset ja aikuiset pääsevät mukaan leikkimään, tanssimaan ja laulamaan!

Puhuri-levy ilmestyi marraskuun lopussa 2022 ja se sai heti hyvin innostuneen vastaanoton sekä Mimmit-faneilta että kritiikeissä. Helsingin Sanomat nosti levyn näkyvästi esille joululevyjä esittelevässä artikkelissaan.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 850 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys”-levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017 ja Mimmien Pauski vuoden lastenmusiikin tekijäksi 2022. Mimmit-musiikkivideoita on katsottu Youtubessa jo yli 13 miljoonaa kertaa!

Mimmit:

Pauliina Lerche – laulu, harmonikka, kantele
Hannamari Vallila – laulu, viulu, melodika
Anssi Salminen/Mikko Malmivaara – kitara, taustalaulu
Juha Kujanpää – piano
Luis Herrero – basso, taustalaulu

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 8–21, la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 10.12.2023 15:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 14,50 €
  • 11 €
  • 0 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 50 min

Väliaika: Ei

Järjestäjä: Mimmit Music Oy