Siirry sisältöön

Tanssien Tähtiin Show

Tanssien Tähtiin Show on tunnettujen ammattitanssijoiden esittämä upea tanssishow, jonkaensimmäinen kiertue vuonna 2019 keräsi yli 10 000 katsojaa. Uusin esitys sai ensi-iltansa 33.2023 Espoossa saaden erinomaisen vastaanoton katsojilta keräten jälleen tuhansia katsojia ympäri Suomea. Yleisön pyynnöstä esitys palaa teattereihin keväällä 2024!

“On hienoa, että voimme tarjota lisänäytöksiä tästä upeasta, loistavan yleisöpalautteen saaneesta esityksestä” kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. “Esitys on sisällöllisesti sama kuin keväällä 2023 ensi-illan saanut show, mutta tällä kertaa lavalle nousee kaksi uutta tanssijaa, kun Ansku Bergström ja Matti Puro eivät pysty muiden esteiden vuoksi osallistumaan” jatkaa Helena.

”Tanssijoiden luoma kokonaisuus liikkeen ja musiikin avulla on huikea, en voi kuin ihailla heidän ammattitaitoaan” kertoo esityksen ohjaaja Sari Siikander. ”Esityksen pohjana ollut usko – toivo – rakkaus ohjasi tarinaa ja lavalla nähdään koko elämän mittainen kirjo tunteita ja tilanteita, iloa ja surua, rakkautta ja toivoa.”

Keväällä 2024 lavalle nousevat tv:stä tutut tanssijat Sami Helenius, Saana Akiola, Jutta Helenius, Anssi Heikkilä, Emil Hallberg, Claudia Ketonen, Jurijs Trosenko, Kia Lehmuskoski. Uusina tanssijoina lavalle nousevat Katri Riihilahti sekä Valtteri Palin. ”On hienoa, että saimme mukaan kaikki tämän vuoden Tanssii Tähtien Kanssa finalistit” iloitsee Helena Ahti-Hallberg. ”Innostuneena odotan, että pääsen tämän huippu porukan kanssa esiintymään ja jakamaan tanssin iloa ympäri Suomen” kertoo Valtteri Palin, joka on ensimmäistä kertaa mukana Tanssien Tähtiin Showkiertueella.

Esityksen ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaa tunnettu näyttelijä ja ohjaaja Sari Siikander. Esityksen tuotannosta vastaa Elevent Group Oy ja tuottajana toimii Tero Laakso ja Helena Ahti-Hallberg vastaa puvustuksesta. Esityksen koreografioista vastaavat tanssijat.

Kiertueen valmistumista voi seurata sosiaalisessa mediassa FB@tanssientahtiinshow tai IG @tanssientahtiin

 

 

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 8–21, la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 04.04.2024 18:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 38 €
  • 0 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto:
1 h 5 min

Väliaika: Ei

Järjestäjä:Elevent Group Oy