Siirry sisältöön

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla ensimmäisenä Verkatehtaan ajankohtaiset asiat?

Uutiskirjeidemme avulla pysyt ajan tasalla Verkatehtaan tapahtumista ja uutisista. Kiinnostuksesi kohteesta riippuen, voit tilata joko yleisötapahtumiin ja ajankohtaisasioihin keskittyvän uutiskirjeen tai yritysasiakkaille suunnatun tapahtuma- ja toimitilapalveluista kertovan kirjeen – tai miksei molemmat! Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään, ja voit poistua vastaanottajalistalta milloin tahansa.

Yleisötapahtumat ja ajankohtaisasiat

Tässä uutiskirjeessä keskitymme Verkatehtaan tuleviin tapahtumiin, viimeisimpiin tapahtumajulkistuksiin, ravintolatarjontaan, ajankohtaisiin asioihin sekä tarjouksiin ja alennuksiin. Tämä kirje on helpoin tapa pysyä ajan tasalla siitä, mitä Verkatehtaalla tapahtuu!

* vaadittu tieto

Tapahtuma- ja toimitilapalvelut yrityksille

Tässä uutiskirjeessä jaamme tietoa tapahtumien järjestämiseen ja tapahtuma-alaan liittyen, nostamme esiin asiakkaidemme onnistumisia sekä kerromme Verkatehtaan toimitilamahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Tapahtumien ja toimitilojen parissa työskentelevät löytävät kirjeestämme inspiraatiota sekä hyödyllistä tietoa!