Siirry sisältöön

Kehräämö

Kehräämö mukautuu esimerkiksi kokouksiin, juhliin, messuihin ja näyttelyihin

Kehräämö on lähes 450 neliömetrin konstailematon monikäyttötila, johon voidaan sijoittaa esimerkiksi näyttelypöytiä, messuständejä, illalliskattaus tai perinteinen kokouskalustus. Kehräämö soveltuu monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, juhliin, messuihin tai näyttelyihin.

Kehräämöön on myös mahdollista sijoittaa esiintymislava tai luoda tunnelmavalaistus. Kehräämön vahvuuksiin kuuluu myös se, että tilaan sopii jopa 100 henkilöä vetävä luokkamuotoinen kalustus: tämä tekee tilasta oivallisen esimerkiksi tiedotustilaisuuksille tai muille tapaamisille, joissa pöytätila on arvossaan.

Kapasiteetti

120
Tuolirivit
100
Luokka
40
U-pöytä
32
Diplomaatti
80
Ruokailu
27
Messuosastot

Esimerkkejä Kehräämön tilankäytöstä

Lisätiedot tilasta

Pinta-ala: 450 m²

  • Dataprojektori
  • Valkokangas
  • Puheäänentoisto
  • Äänentoisto
  • Tietokone
  • Videokonferenssivälineet
  • Langaton internet-yhteys
  • Fläppitaulu
  • Muistiinpanovälineet

Tilaan voidaan myös sijoittaa esiintymislava ja tunnelmavalaistus.

Kehräämö sopii erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Jos suunnitelmissasi on käynnistää tuleva vuosi, seuraava projekti tai uuden tiimin arki kaikkien aikojen kick-offilla, löydät tästä tekstistä vinkit siihen, mitä ainakin kannattaa ottaa huomioon.
18.11.2022
Seminaarin järjestäminen on mahtava tapa kerätä ihmisiä esimerkiksi koulutuksen, yhteisen teeman tai muun ajankohtaisen aiheen äärelle. Verkatehtaan kokoussuunnittelija Anu Kärmeniemi keräsi 10 vinkkiä onnistuneen seminaarin järjestämiseen.
25.08.2022
Hämeenlinna koordinoi Kanta-Hämeen Oikeus oppia -hanketta, joka kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotiseen Oikeus oppia -ohjelmaan. Alkuvuodesta 2022 hankkeen tiimoilta syntyi tarve työpajojen järjestämiseen hieman eri kokoisille, noin 5–30-henkisille, työryhmille. Tekstissä asiakkaamme kertoo, miten työpajojen järjestäminen Verkatehtaalla on sujunut ja miten työpajoissa on hyödynnetty kokoustilojamme.
25.03.2022