Siirry sisältöön

Kiinteistöliitto Kanta-Häme juhlisti merkkipaalua Verkatehtaalla: ”Osallistujapalaute oli yksinomaan positiivista”

Julkaistu 23.12.2022

Mielessä juhlien järjestäminen? Lue tekstistä, miten Kiinteistöliitto Kanta-Häme onnistui vuosijuhlien järjestämisessä Verkatehtaalla.

Kiinteistöliitto Kanta-Häme juhlisti peräti 130-vuotista historiaansa iltajuhlassa Verkatehtaalla 3.11.2022. Puitteet juhlalle tarjosivat Verkatehtaan Vanaja-sali ja Lasipiha.

”Tapahtuma Verkatehtaalla oli toimiva kokonaisuus kaikilta osin. Vanaja-sali ja Lasipiha vastasivat juhlatiloina tarpeitamme hyvin”, kommentoi Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen toiminnajohtaja Hasse Renfeldt.

Tilaisuus käynnistyi kello 18 alkumaljoilla, jonka jälkeen ohjelmaan kuului muun muassa musiikkia, puheita, palkitsemisia sekä stand up -komiikkaa. Olennainen osa iltaa oli myös Ravintola Verkatehtaan tarjoilut.

Tapahtuman yksityiskohdat etenivät sujuvasti, ja mikä tärkeintä, osallistujat viihtyivät. ”Verkatehdas palveli juhlapaikkana hyvin. Osallistujilta tuli kiitosta”, Renfeldt kertoo ja jatkaa: ”Tapahtumatilojen kalustus ja tekniset ratkaisut vastasivat erittäin hyvin tarpeitamme.”

Vanaja-salissa nähtiin juhlaillan aikana esimerkiksi puheita ja stand up -komiikkaa.

Kiinteistöliitto Kanta-Häme ry on Suomen Kiinteistöliitto ry:n jäsenyhdistys. Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntija ja alan johtava vaikuttaja, johon kuuluu asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä, asuinvuokratalojen omistajia sekä vuokranantajia.

Jotta juhlan järjestäminen saatiin toteutettua onnistuneesti, sisältyi tapahtuman järjestelyihin paljon suunnittelua ja yksityiskohtien hiomista. Renfeldtin mukaan Verkatehtaan henkilöstö onnistui: ”Tapahtuman suunnittelu ja etukäteisjärjestelyt sujuivat erittäin hyvin.”

Tyylikkäät tilat, toimivat järjestelyt ja maistuvat tarjoilut ovat tärkeitä palasia tapahtumatuotannossa. Laadukkaista yksityiskohdista muodostuu toimiva kokonaisuus, jonka paras mittari useimmiten on tapahtuman osallistujilta saatu palaute. Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen esimerkin kohdalla osallistujapalaute kertoo, että yksityiskohdista saatiin hiottua onnistunut kokonaisuus.

”Tapahtumalle asetetut tavoitteet onnistuttiin saavuttamaan. Tapahtumasta jäi pelkästään positiivista mieleen ja palaute oli myös yksinomaan positiivista”, Renfeldt päättää.

Lasipihalle oli katettu x-mallinen buffetpöytä, josta osallistujat pääsivät hakemaan tarjoiluja neljästä eri suunnasta.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Tunnelma Verkatehtaalla marraskuussa 2022 oli poikkeuksellisen juhlava, kun Etelä-Hämeen Osuuspankin historiassa kääntyi lehti uudelle vuosisadalle.
05.04.2023
Vanaja-sali, Vanajavesisäätiön 10-vuotisjuhlat
Vanajaveden ja sen ympäristön suojelua edistävä Vanajavesisäätiö vietti lokakuussa 10-vuotisjuhliaan Verkatehtaalla Vanajaveden äärellä.
15.11.2022
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022