Siirry sisältöön

OP Etelä-Hämeen 100-vuotista historiaa kunnioitettiin Verkatehtaalla juhlavissa tunnelmissa

Julkaistu 5.4.2023
Kuvat Anne Salmio / Mainostoimisto Precis

Tunnelma Verkatehtaalla marraskuussa 2022 oli poikkeuksellisen juhlava, kun Etelä-Hämeen Osuuspankin historiassa kääntyi lehti uudelle vuosisadalle.

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka konttorit löytyvät Hämeenlinnan lisäksi Hattulasta, Lopelta ja Riihimäeltä. Pankin perustamiskokous pidettiin 18.11.1922, joten marraskuussa 2022 oli todella aihetta juhlaan.

OP Etelä-Häme on järjestänyt tapahtumia Verkatehtaalla jo vuosien ajan, joten myös tärkeä vuosijuhla päätettiin tuoda Vanajaveden rannalla vanhassa tehdasmiljöössä sijaitsevaan tapahtumataloon.

”Verkatehdas on hieno tapahtumapaikka loistavalla sijainnilla, keskellä Hämeenlinnaa. Lisäksi Verkatehtaalla on niin upea ammattilaisten joukko palvelemassa ja tekemässä tapahtumaa, että voi nukkua yönsä rauhassa”, kertoo OP Etelä-Hämeen markkinointipäällikkö Kristiina Lahti.

Iltajuhla käynnistyi Lasipihalta ja Vanaja-sali toimi juhlaohjelman näyttämönä. Juhlapuheiden lisäksi Vanaja-salin lavalla nähtiin Waltteri Torikka & Viihdeorkesteri.

Vanaja-salin ohjelman aikana Ravintola Verkatehtaan henkilökunta oli kattanut Lasipihalle buffet-illallisen. Illallisen ja sen lomassa soitettujen musiikkisettien jälkeen juhla saapui onnistuneesti päätöspisteeseen.

Onnistunut tilaisuus vaatii aina huolellisen tuotantotyön. Myös 100-vuotisjuhlaa edeltävät taustatyöt tehtiin huolellisesti: tarkasti mietittyjen aikataulujen, onnistuneiden ohjelmavalintojen ja viimeistä piirtoa asti mietittyjen yksityiskohtien ansiosta lopputulokseksi saatiin tasapainoinen, juhlava ja tyylikäs kokonaisuus.

Yksityiskohtaisuudesta kertoi muun muassa se, että Osuuspankin ilmettä ja oranssia brändiväriä löytyi esimerkiksi lipputangoista, digitaalisilta näytöiltä, ravintolan tarjoiluista kuin matoistakin. Lasipihalle luotu valaistus oli Osuuspankille räätälöity valoteos, joka korosti tilaisuuden juhlavuutta.

Verkatehtaan henkilöstöstä tapahtumavastaavana toimi tuotantopäällikkö Ann-Mari Virta. ”Tuotannon tekeminen OP Etelä-Hämeen kanssa oli sujuvaa, miellyttävää ja innostavaa, kuten aina vuosia kestäneen asiakassuhteen aikana. Uskon, että tilaisuuden osallistuneet saivat mukaansa mukavia muistoja sekä eräänlaisen takuun siitä, että asiakkaan järjestämiin tilaisuuksiin on aina todella mieluisaa tulla”, Ann-Mari pohtii tilaisuutta jälkikäteen.

”Kiitokset vielä koko Verkatehtaan isolle ammattilaisten joukolle, teidän kanssanne onnistumme aina. Suosittelen lämpimästi!” Kristiina Lahti päättää.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Mielessä juhlien järjestäminen? Lue tekstistä, miten Kiinteistöliitto Kanta-Häme onnistui vuosijuhlien järjestämisessä Verkatehtaalla.
23.12.2022
Vanaja-sali, Vanajavesisäätiön 10-vuotisjuhlat
Vanajaveden ja sen ympäristön suojelua edistävä Vanajavesisäätiö vietti lokakuussa 10-vuotisjuhliaan Verkatehtaalla Vanajaveden äärellä.
15.11.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021