Siirry sisältöön

Linnan Business Turnajaiset huipentui finaalipäivään Verkatehtaalla

Julkaistu 10.1.2021
Kuvat
Pasi Visakivi, Olli-Pekka Latvala

Yrityskilpailu Linnan Business Turnajaiset valtasi Verkatehtaan 16.12.2021, kun voittajat ratkottiin Vanaja-salin finaalissa yleisön ja tuomariston edessä. Tapahtuman järjestäjän, Linnan Kehityksen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitolan mukaan tapahtuma onnistui yli odotusten.

Linnan Business Turnajaiset on hämeenlinnalaisille yrityksille tarkoitettu kolmen tason kehitysohjelma, jonka finaalisarjat kisattiin Vanaja-salin lavalla 16.12.2021. Finaaleissa kilpailijat pitchasivat liikeideansa sekuntikellon raksuttaessa ja päivän aikana nähtiin mieleenpainuvia esityksiä. Kilpailijoiden jännitys ja innostuneisuus oli käsinkosketeltavaa ja Vanaja-sali musiikkeineen ja valoineen loi tapahtumalle vaikuttavat puitteet. Lisäksi Lasipihalle oli järjestetty uusien liikeideoiden Open Stage sekä väliaikojen viettämiseen Business Lounge.

”Vanaja-sali ja Lasipiha tapahtumatiloina sopivat tapahtuman tarpeisiin erinomaisesti. Tapahtumassa parhaiten onnistui tunnelma ja vaikuttavuus – erityisesti tilojen ja niiden luomien mahdollisuuksien ja vaikuttavuuden ansiosta!”, iloitsee Kati Tiitola.

Vanaja-salissa koettiin jännitystä ja innostuneisuutta

Kisaan osallistuneen Suomen Hopealinja Oy:n toimitusjohtaja Mari Vuorinen kuvaili tunnelmia kilpailun jälkeen näin: ”Tapahtumassa oli ihan maailmanluokan meininkiä: tilat, takahuone, meikki, kaikki oli hienosti järjestetty. Lavalle astuessa toki jännitti mutta päällimmäinen tunne oli inspiroituneisuus ja innostus!”

Vanaja-saliin tunnelmaa loivat valojen ja musiikin lisäksi haarniska-asuiset elävöittäjät ja turnajaisteema välittyi hienosti läpi tapahtuman. Tapahtumakokonaisuus istui mainiosti Verkatehtaan rouheaan miljööseen.

Kilpalijoiden pitchauksia edelsi näyttävä valoshow.

Ennakkojärjestelyt sujuivat yhteen hiileen puhaltaen

Linnan Kehityksen tuotantotiimin ja Verkatehtaan henkilökunnan yhteistyö sujui hienosti. ”Ennakkojärjestelyt Verkatehtaalla sujuivat hyvin ja tapahtuman tuottaminen oli antoisaa”, kommentoi Tiitola.

Pandemiatilanne aiheutti omat haasteensa tapahtuman tuotantoon, mutta hyvällä suunnittelulla, opastuksella ja ohjeistuksella järjestelyt saatiin sujuviksi ja tapahtuman turvallisuus taattua. Väljät tilat mahdollistivat esimerkiksi kulkureittien ja Business Loungen järjestämisen niin, etteivät tilat ruuhkautuneet. ”Pandemiatilanteeseen liittyvät poikkeus- ja turvallisuusjärjestelyt onnistuivat erinomaisesti”, toteaa Tiitola.

Lue lisää Linnan Business Turnajaisista, ja hae mukaan kehitysohjelmaan täällä.

Lue lisää yritystapahtuman järjestämisestä Verkatehtaalla.

Business Turnajaisten tunnelmiin pääset tutustumaan myös valokuvaaja Olli-Pekka Latvalan upeiden kuvien kautta:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Hämeenlinna koordinoi Kanta-Hämeen Oikeus oppia -hanketta, joka kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotiseen Oikeus oppia -ohjelmaan. Alkuvuodesta 2022 hankkeen tiimoilta syntyi tarve työpajojen järjestämiseen hieman eri kokoisille, noin 5–30-henkisille, työryhmille. Tekstissä asiakkaamme kertoo, miten työpajojen järjestäminen Verkatehtaalla on sujunut ja miten työpajoissa on hyödynnetty kokoustilojamme.
25.03.2022
aupunginjohtajaehdokkaiden Haastattelutilaisuus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Kun Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kertoi jäävänsä eläkkeelle, alkoi uuden kaupunginjohtajan rekrytointi. Prosessi huipentui toukokuussa 2021 Vanaja-salin lavalla, kun uudet kaupunginjohtajaehdokkaat Aija Tuimala ja Olli-Poika Parviainen esittäytyivät hämeenlinnalaisille. Esittely- ja haastattelutilaisuus striimattiin kaupunkilaisille suorana.
19.11.2021
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021