Siirry sisältöön

Kaupunginjohtajaehdokkaat esittäytyivät Vanaja-salin lavalta striimin välityksellä

Julkaistu 19.11.2021
Kuvat Ann-Mari Virta

aupunginjohtajaehdokkaiden Haastattelutilaisuus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021

Kun Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kertoi jäävänsä eläkkeelle, alkoi uuden kaupunginjohtajan rekrytointi. Prosessi huipentui toukokuussa 2021 Vanaja-salin lavalla, kun uudet kaupunginjohtajaehdokkaat Aija Tuimala ja Olli-Poika Parviainen esittäytyivät hämeenlinnalaisille. Esittely- ja haastattelutilaisuus striimattiin kaupunkilaisille suorana.

Esittelytilaisuus järjestettiin maanantaina 17.5.2021. Koronaviruspandemia antoi oman lähtökohtansa tilaisuuden järjestelyihin, ja tilaisuus päätettiinkin pitää kokonaan ilman liveyleisöä. Alku- ja loppusanat tilaisuudelle lausui Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, ja tilaisuuden juonsi Hämeenlinnan henkilöstö- ja hallintojohtaja Anne Iijalainen.

Yleisö oli lähettänyt kysymyksiä etukäteen, mutta myös tilaisuuden aikana saattoi esittää kysymyksiä WhatsAppin välityksellä, mikä toi tilaisuuteen virtuaalista elementtiä. Pääroolia esittivät ehdokkaat Aija Tuimala ja Olli-Poika Parviainen, josta jälkimmäinen lopulta valittiin Hämeenlinnan uudeksi kaupunginjohtajaksi.

Tarkka suunnittelu mahdollisti suoran lähetyksen sujumisen

Suora lähetys vaatii aina tarkan etukäteissuunnitelman. Nopeatempoisen rekrytointiprosessin vuoksi tuotannon suunnitteluaika oli tiivis, mutta valmistautuminen onnistui kuitenkin hienosti. ”Hyvä yhteinen etukäteissuunnittelu ja valmistautuminen, sekä Verkatehtaan osaava ja omistautunut henkilöstö varmistivat sen, että tilaisuus sujui kuin tanssi”, totesi Hämeenlinnan kaupungin viestintäpäällikkö Tiina Vahtokari.

Vanaja-sali tarjoaa tyylikkäät puitteet erilaisille talk show -tuotannoille, jotka välittyivät myös striimin välityksellä kotikatsomoihin. Verkatehtaan toteuttama, ammattimainen monikameratuotanto välitti tunnelmaa, ja päästi illan tähdet oikeuksiinsa. ”Tilaisuus näytti televisiotason laatuiselta lähetykseltä. Verkatehtaan henkilökunnan kanssa oli ilo toimia”, Tiina Vahtokari kuvailee.

Kaupunginjohtajaehdokkaiden haastattelutilaisuus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021

Vanaja-sali huipensi rekrytointiprosessin

Onnistuneen illan jälkeen rekrytointiprosessissa oli jäljellä enää yksi vaihe, eli Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston kokous, joka pidettiin 7.6.2021. Kokous päätti, että Hämeenlinnan uudeksi kaupunginjohtajaksi valitaan Olli-Poika Parviainen. Jo ennen valintaa Parviainen kehaisi Twitter-tilillään rekrytointiprosessia ja esittelytilaisuuden järjestelyjä: ”Erityisesti jäi mieleen Verkatehtaan tilaisuus. Hienoa että näinä poikkeuksellisina aikoina ideoidaan ja toteutetaan uusia osallisuuden tapoja!”

Kiitos hienosta tilaisuudesta Hämeenlinnan kaupungille sekä ehdokkaille, ja onnea ja menestystä Olli-Poika Parviaiselle hienoon tehtävään. Järjestetään Hämeenlinnassa jatkossakin upeita ja uudenlaisia tapahtumia!

Katso tapahtuman tallenne

Lähetykseen siirrytään aikamerkistä 4:30.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Hämeenlinnan lähistöllä Panssariprikaatissa majaansa pitävä Varusmiessoittokunta on tuttu näky Verkatehtaalla – myös tämän vuoden Suomipoppia!-pääkiertue käynnistettiin Vanaja-salissa harjoituspäivän ja kahden konsertin voimin.
20.10.2022
Yrityskilpailu Linnan Business Turnajaiset valtasi Verkatehtaan 16.12.2021, kun voittajat ratkottiin Vanaja-salin finaalissa yleisön ja tuomariston edessä. Tapahtuman järjestäjän, Linnan Kehityksen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitolan mukaan tapahtuma onnistui yli odotusten.
10.01.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021