Siirry sisältöön

Loimua yhdisti asiakastilaisuutensa Vanaja-salin suosittuun musikaaliin

Julkaistu 27.3.2023

Mielessä asiakastilaisuuden järjestäminen? Sujuva ja viihtyisä vaihtoehto on yhdistää asiakastilaisuus Verkatehtaan monipuoliseen konserttien ja esitysten tarjontaan. Loimua toimi juuri näin – lue tekstistä onnistuneesta asiakastilaisuudesta tarkemmin!

Kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja tarjoava Loimua Oy järjesti asiakastilaisuuden Verkatehtaalla 17. maaliskuuta 2023. Tapahtumassa yhdistettiin asiakastilaisuus Verkatehtaan monipuoliseen konserttien ja esitysten tarjontaan.

Asiakastilaisuus käynnistyi Verkatehtaan toisen kerroksen lämpiön tiloista Ravintola Verkatehtaan tarjoilujen ääreltä. Tämän jälkeen siirryttiin lähes täyteen Vanaja-saliin seuraamaan Suomen Musiikkiteatterin Joutsenlaulu-musikaalia.

”Meidän näkökulmastamme kaikki toimi oikein hienosti ja sujuvasti – järjestelyt, tarjoilut, henkilökunnan toiminta ja tilat”, kommentoi Loimuan liiketoimintapäällikkö Toni Nikkanen.

Asiakastilaisuuden ensimmäinen osuus järjestettiin Verkatehtaan toisen kerroksen lämpiössä, josta on välitön kulku Vanaja-saliin.

Asiakastilaisuuteen saapui yli sata asiakasta Hämeenlinnasta ja hieman kauempaakin. ”Verkatehtaalle on helppo saapua kauempaakin ja meidänkin asiakkaitamme tuli tilaisuuteen myös ympäryskunnista”, Loimuan asiakkuusasiantuntija Sini Tamminen kehuu Verkatehtaan sijaintia.

Illan kruunasi Yö-yhteen tarinasta kertova Suomen Musiikkiteatterin Joutsenlaulu-musikaali lähes täydessä Vanaja-salissa. ”Tilat ovat selkeät ja Vanaja-sali on sopivan kokoinen, jossa jokaiselta paikalta näkee esiintyjät vaivattomasti”, Tamminen kertoo.

Kuten aina, Verkatehtaan henkilökunta tarjosi asiakkaalle tukensa tilaisuuden suunnittelussa sekä varmisti, että tapahtumapäivänä yksityiskohdat osuivat kohdalleen.

”Tilaisuuden suunnittelu ja etukäteisjärjestelyt sujuivat vaivattomasti ja kysymyksiimme ja toiveisiimme saimme nopeasti vastaukset ja ehdotukset. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Palvelu on Verkatehtaalla aina huippuluokkaa. Asiakas otetaan lämpimästi vastaan ja on tervetullut olo.”

Ravintola Verkatehdas loihti asiakastilaisuuteen luonteeseen sopivat tarjoilut.

Ruoka ja juoma ovat olennainen osa mitä tahansa tapahtumaa. Kohdillaan olevan maun lisäksi myös tarjoilujen sujuvuus ja riittävyys saattaa tehdä ison eron tapahtuman viihtyvyydessä, etenkin isommissa tilaisuuksissa.

”Tarjoilut olivat tilaisuutemme luonteeseen sopivat, tuoreista raaka-aineista valmistettuja raikkaita makuja, josta jokaiselle löytyi vaihtoehtoja. Järjestäjänä ei tarvinnut tilaisuuden aikana kertaakaan huolehtia ruuasta tai juomasta vaan tarjoilu sujui ammattimaisesti ja tehokkaasti. On hienoa, että järjestäjänä sai nauttia illasta myös itse ilman huolta”, Tamminen kiitteli Ravintola Verkatehtaan panosta.

Kuten asiakastilaisuuksissa aina, järjestäjän tärkeimpänä fokuksena on tietenkin asiakkaiden viihtyyvys. ”Asiakkaat olivat tyytyväisiä, joten tavoitteemme toteutuivat ja mekin olemme tyytyväisiä”, Nikkanen summaa illan antia.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Vanaja-sali, Vanajavesisäätiön 10-vuotisjuhlat
Vanajaveden ja sen ympäristön suojelua edistävä Vanajavesisäätiö vietti lokakuussa 10-vuotisjuhliaan Verkatehtaalla Vanajaveden äärellä.
15.11.2022
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän 6.5.2022 Verkatehtaalla.
06.10.2022