Siirry sisältöön

Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän Verkatehtaalla

Julkaistu 6.10.2022

Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän 6.5.2022 Verkatehtaalla.

Tapahtuma alkoi yhteisellä logon rakennuksella Verkatehtaan etupihalla. Lounaan jälkeen siirryttiin Vanaja-saliin inspiroitumaan Johannes ”Hatsolo” Hattusen luennosta. Iltapäivällä aktivoiduttiin useiden ryhmäaktiviteettien parissa, luoden vahvaa me-henkeä ja positiivista fiilistä tulevaan.

Tapahtumasuunnittelu ja -tuotanto: Tapahtumatoimisto TAPAUS (Tilaisuuksien ideointi- ja toteuttamistoimisto Tapaus Oy)

Asiakas: 2M-IT Oy

Puhuja: Johannes ”Hatsolo” Hattunen

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Lisää asiakastarinoita

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui kevään aikana kahdesti Verkatehtaalla. Tapahtumien suunnittelu eteni yhdessä Verkatehtaan asiantuntijoiden kanssa mutkattomasti. ”Saimme joustavaa palvelua ja kaikki toimi hyvin, vaikka suunnitelmamme ja tarpeemme muuttuivat matkalla”, kertaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimiston viestintäpäällikkö Suvi Turunen.
09.05.2022
Hämeenlinna koordinoi Kanta-Hämeen Oikeus oppia -hanketta, joka kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotiseen Oikeus oppia -ohjelmaan. Alkuvuodesta 2022 hankkeen tiimoilta syntyi tarve työpajojen järjestämiseen hieman eri kokoisille, noin 5–30-henkisille, työryhmille. Tekstissä asiakkaamme kertoo, miten työpajojen järjestäminen Verkatehtaalla on sujunut ja miten työpajoissa on hyödynnetty kokoustilojamme.
25.03.2022
Yrityskilpailu Linnan Business Turnajaiset valtasi Verkatehtaan 16.12.2021, kun voittajat ratkottiin Vanaja-salin finaalissa yleisön ja tuomariston edessä. Tapahtuman järjestäjän, Linnan Kehityksen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitolan mukaan tapahtuma onnistui yli odotusten.
10.01.2022