Siirry sisältöön

Majoittujia palvelee Suomen onnellisin järvihotelli

Majoitu Vanajaveden rannalla Sokos Hotel Vaakunassa

Verkatehdas soveltuu loistavasti myös monipäiväisiin tapahtumiin, kuten messuihin tai suuriin yritystapahtumiin. Monipäiväisten tapahtumien järjestämisessä tukenamme on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Original Sokos Hotel Vaakuna.

Vaakunan ovelta Verkatehtaan ovelle on vain 400 metrin kävelymatka, jonka pääsee taittamaan kaunista Vanajaveden rantaa pitkin. Vaakuna sijaitseekin Verkatehtaan tavoin aivan Vanajaveden rannalla osoitteessa Possentie 7, 13200 Hämeenlinna. Tutustu Vaakunaan lisää täältä.

Kysy meiltä lisää majoitusvaihtoehdoista, ja räätälöimme Vaakunan kanssa teille parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Jos suunnitelmissasi on käynnistää tuleva vuosi, seuraava projekti tai uuden tiimin arki kaikkien aikojen kick-offilla, löydät tästä tekstistä vinkit siihen, mitä ainakin kannattaa ottaa huomioon.
18.11.2022
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Seminaarin järjestäminen on mahtava tapa kerätä ihmisiä esimerkiksi koulutuksen, yhteisen teeman tai muun ajankohtaisen aiheen äärelle. Verkatehtaan kokoussuunnittelija Anu Kärmeniemi keräsi 10 vinkkiä onnistuneen seminaarin järjestämiseen.
25.08.2022