Siirry sisältöön

Tapahtumien striimi-, virtuaali- ja hybridituotannot

Järjestä avullamme vaikuttavia virtuaali- tai hybriditapahtumia

Verkatehdas tarjoaa laadukkaita mahdollisuuksia virtuaali- ja hybriditapahtumien järjestämiseen. Verkatehtaan henkilöstön alusta loppuun toteuttamat striimituotannot välittävät talon tapahtumat koti- ja etäkatsomoihin tv-lähetysten tasoisella laadulla.

Esimerkiksi kokoukset, koulutukset, juhlat, webinaarit, talk show -tapahtumat ja yleisötapahtumat voidaan järjestää Verkatehtaalla virtuaalisena tai hybridinä. Henkilökuntamme on tukenasi käytännön järjestelyissä ensimmäisestä ideasta alkaen.

Hybriditapahtumien etuna sijaintiriippumattomuus

Virtuaali- ja hybriditapahtumien etuna on sijaintiriippumattomuus: tapahtumaa ei ole sidottu yhteen fyysiseen paikkaan, joten tapahtumayleisö voi osallistua parhaaksi katsomastaan paikasta käsin. Virtuaali- ja hybriditapahtumat tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös tapahtuman sisältöön, visuaalisiin ratkaisuihin ja kokonaisvaltaiseen tapahtumakokemukseen.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui kevään aikana kahdesti Verkatehtaalla. Tapahtumien suunnittelu eteni yhdessä Verkatehtaan asiantuntijoiden kanssa mutkattomasti. ”Saimme joustavaa palvelua ja kaikki toimi hyvin, vaikka suunnitelmamme ja tarpeemme muuttuivat matkalla”, kertaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimiston viestintäpäällikkö Suvi Turunen.
09.05.2022
aupunginjohtajaehdokkaiden Haastattelutilaisuus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Kun Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kertoi jäävänsä eläkkeelle, alkoi uuden kaupunginjohtajan rekrytointi. Prosessi huipentui toukokuussa 2021 Vanaja-salin lavalla, kun uudet kaupunginjohtajaehdokkaat Aija Tuimala ja Olli-Poika Parviainen esittäytyivät hämeenlinnalaisille. Esittely- ja haastattelutilaisuus striimattiin kaupunkilaisille suorana.
19.11.2021