Järjestä pikkujoulut, vuosijuhlat, gaala tai muu juhlatilaisuus Verkatehtaalla

Näyttävä juhlamiljöö käytössäsi

Historiallista tehdasmiljöötä ja kaunista Vanajavesimaisemaa yhdistelevä Verkatehtaan alue tarjoaa ensiluokkaiset mahdollisuudet erilaisten juhlien järjestämiseen. Monipuolinen ja muuntautuva tilavalikoima, laadukkaat ravintolapalvelut ja toimiva esitystekniikka varmistavat sen, että Verkatehtaalla järjestetystä juhlasta tulee onnistunut. Mikä tärkeintä, asiantunteva henkilöstömme toimii juhlajärjestäjän tukena ensimmäisestä ideasta valojen sammumiseen saakka.

Räätälöi juhlat oman mielesi mukaan tai valitse helppo yhdistelmä

Joustavien tilaratkaisujen ja henkilökunnan tuen avulla juhlatilaisuudesta voidaan räätälöidä jokaista yksityiskohtaa myöten sommiteltu kokonaisuus. Miljöön ja tarjoilujen lisäksi erilaiset ohjelmavaihtoehdot tukevat tapahtumien onnistumista.

Toisaalta voit myös valita helpon ja sujuvan, mutta varmasti viihtyisän vaihtoehdon yhdistämällä Ravintola Verkatehtaan tarjoilut sekä kiinnostavan tapahtuman Vanaja-salin yleisötapahtumatarjonnasta. Voit tutustua Verkatehtaan tapahtumatarjontaan tapahtumakalenterin kautta. Verkatehtaan lipunmyynti palvelee ryhmäasiakkaita mielellään lippuhankinnoissa. Kysy lisää soittamalla numeroon +358 60 016 060 (0,76 € / min + pvm) tai vieraile lipunmyynnissä paikan päällä. Voit hankkia liput halumaasi yleisötapahtumaan myös suoraan Ticketmasterin verkkokaupasta.

Yhdistämällä tapahtuman ja tarjoilut, pääset nauttimaan juhlatunnelmasta Ravintola Verkatehtaan viihtyisissä tiloissa Vanaja-salin välittömässä läheisyydessä. Mikäli ryhmänne tarvitsee erillistä tilaa, sekin onnistuu!

Verkatehtaalla esimerkiksi seuraavat juhlatilaisuudet ovat menestys:

Kruunaa vuosi järjestämällä tyylikkäät pikkujoulut! Verkatehdas tarjoaa kaikki ominaisuudet, mitä sesongin parhailta pikkujouluilta odotat.

Vanaja-sali tarjoaa ensiluokkaisen gaalaympäristön, jota täydentää laadukkaat ravintolapalvelut.

Pyöreät tulossa täyteen? Tervetuloa juhlistamaan merkkipaalua Verkatehtaalle.

Aika juhlistaa onnistuneita tuloksia, saavutettuja tavoitteita tai muuten vain ahkeraa työtä? Verkatehtaalla juhlat sujuvat esimerkiksi pitkässä illallispöydässä tai huippuartistin keikalla eturivissä – tai miksei vaikka molemmissa!

Mitä vaihtoehtoja Verkatehdas tarjoaa juhlien ja pikkujoulujen järjestämiseen?

Verkatehtaalla voit räätälöidä juhlatilaisuuden oman mielesi mukaan jokaista yksityiskohtaa myöten! Henkilökuntamme auttaa kartoittamaan monimutkaisemmankin tilaisuuden askelmerkit, joten olethan yhdessä matalalla kynnyksellä.

Voit myös valita helpon ja yksinkertaisen, mutta takuulla viihdyttävän vaihtoehdon yhdistelemällä Vanaja-salin tapahtumatarjontaa, Ravintola Verkatehtaan menuja sekä erillistiloja.

Myös monipäiväiset juhlat onnistuvat hienosti, sillä yhteistyöhotellimme Vaakuna sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Juhlat ja pikkujoulut sopivat erityisesti näihin tiloihin:

“Verkatehtaan tilat olivat sopivat, kun tarve oli saada mahtumaan tekniikkaa salin puolelle sekä lavalle. Myös artisteille oli riittävästi omia tiloja. Kommunikointi sujui mutkattomasti ja asiakkaan tarpeisiin vastattiin ripeästi ja joustavasti.”

Mona Karlberg, DNA Oyj

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Mielessä juhlien järjestäminen? Lue tekstistä, miten Kiinteistöliitto Kanta-Häme onnistui vuosijuhlien järjestämisessä Verkatehtaalla.
23.12.2022
Vanajaveden ja sen ympäristön suojelua edistävä Vanajavesisäätiö vietti lokakuussa 10-vuotisjuhliaan Verkatehtaalla Vanajaveden äärellä.
15.11.2022
Yrityskilpailu Linnan Business Turnajaiset valtasi Verkatehtaan 16.12.2021, kun voittajat ratkottiin Vanaja-salin finaalissa yleisön ja tuomariston edessä. Tapahtuman järjestäjän, Linnan Kehityksen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitolan mukaan tapahtuma onnistui yli odotusten.
10.01.2022