Siirry sisältöön

Monipuolisia ohjelmavaihtoehtoja tapahtumiin

Verkatehtaan yleisötapahtumat

Verkatehtaan Vanaja-salissa järjestetään paljon erilaisia yleisötapahtumia, kuten konsertteja, stand up -keikkoja ja tanssiesityksiä. Vanaja-sali on välittömässä yhteydessä esimerkiksi Verkatehtaan Kokouskeskukseen, joten yleisötapahtuman yhdistäminen vaikkapa kokoukseen tai asiakastilaisuuteen käy vaivattomasti.

Räätälöimme mielellämme asiakkaillemme tilaisuuden, jonka ohjelma mukautuu halutun yleisötapahtuman ympärille. Yleisötapahtumien tarjontaan pääset tutustumaan tapahtumakalenterissamme.

Verkatehtaan korttelin muut toimijat

Vanaja-salin yleisötapahtumien lisäksi korttelin alueelta löytyy monipuolisesti erilaista kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa. Tapahtumaryhmät voivat nauttia esimerkiksi teatteriesityksistä Hämeenlinnan Teatterissa, elokuvista BioRexissä tai livemusiikista Suisto-klubilla. Taide-elämyksiä tarjoaa Hämeenlinnan Taidemuseo sekä Art and Joy.

Pääset tutustumaan korttelin toimijoihin ja heidän ohjelmatarjontaansa lisää täältä.

Kokouspiste tarjoaa apua tapahtumaohjelman suunnitteluun

Yhteistyökumppanimme Kokouspiste on monipuolinen kokous-, kongressi ja tapahtumatoimisto. Kokouspisteen palvelujen avulla voit täydentää tapahtumasi sisältöä esimerkiksi somistuksella, teknisillä ratkaisuilla, tapahtumamateriaaleilla tai erilaisella ohjelmalla, kuten puhujilla ja bilebändeillä. Kokouspiste tarjoaa apua myös tapahtumanhallinnassa ja ilmoittautumispalveluissa. Tutustu täältä lisää Kokouspisteeseen.

Action Factory Finland Oy tuo piristystä päivään ja tuuletusta tiimiin

Yhteistyökumppanimme Action Factory Finland Oy on erikoistunut järjestämään mielenkiintoisia tiimiohjelmia niin pienille kuin suurillekin ryhmille, säävarmasti sisätiloissa tai ulkona happea haukaten. Verkatehtaan tiloissa onnistuu kutkuttavan jännittävä Vanajan Salaiset Säiliöt -mysteeripeli, ja Verkatehtaan ja Hämeenlinnan keskustan alueella liikkuen Mystery Quest Verkatehdas -ulkoilumysteeripeli. Nämä reilun tunnin tiimiohjelmat sopivat ryhmille välillä 15–120 hlöä. Voit myös tutustua täältä lisää Action Factory Finlandin tarjontaan.

Fenix Ohjelmapalvelut Oy toteuttaa tilaisuuteenne aktiviteetit ja oheisohjelmat vankalla ammattitaidolla

Yhteistyökumppanimme Fenix Ohjelmapalvelut on luontoliikunnan, työhyvinvoinnin ja teemallisten iltatilaisuuksien ammattilainen, joka toteuttaa toiveenne laadukkaasti ja suurella sydämellä. Suosituimpia virkistys- ja kokouspäivien aktiviteetteja ovat mm. leikkimieliset tiimikilpailut ja kaupunkiseikkailut sekä fatbike- ja melontaretket. Verkatehtaan muokkautuvissa tiloissa järjestyvät myös casinoillat, karibiabileet ja muut mieleenpainuvat teemajuhlat esiintyjineen. Tutustu täältä lisää Fenix Ohjelmapalveluiden tarjontaan.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Mielessä juhlien järjestäminen? Lue tekstistä, miten Kiinteistöliitto Kanta-Häme onnistui vuosijuhlien järjestämisessä Verkatehtaalla.
23.12.2022
Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän 6.5.2022 Verkatehtaalla.
06.10.2022
Seminaarin järjestäminen on mahtava tapa kerätä ihmisiä esimerkiksi koulutuksen, yhteisen teeman tai muun ajankohtaisen aiheen äärelle. Verkatehtaan kokoussuunnittelija Anu Kärmeniemi keräsi 10 vinkkiä onnistuneen seminaarin järjestämiseen.
25.08.2022