Ohjelmavaihtoehdot

Verkatehtaan yleisötapahtumat

Verkatehtaalla järjestetään paljon erilaisia yleisötapahtumia, kuten konsertteja, stand up -keikkoja ja tanssiesityksiä. Vanaja-sali on välittömässä yhteydessä esimerkiksi Verkatehtaan Kokouskeskukseen, joten yleisötapahtuman yhdistäminen yritys- tai yksityistapahtumaan käy vaivattomasti.

Räätälöimme mielellämme asiakkaillemme yritys- tai yksityistapahtuman, jonka ohjelma mukautuu halutun yleisötapahtuman ympärille. Yleisötapahtumien tarjontaan pääset tutustumaan tapahtumakalenterissamme.

 

Verkatehtaan korttelin muut toimijat

Verkatehtaan omien yleisötapahtumien lisäksi korttelin alueelta löytyy monipuolisesti erilaista kulttuuritarjontaa. Tapahtumaryhmät voivat nauttia esimerkiksi teatteriesityksistä Hämeenlinnan Teatterissa, elokuvista BioRexissä tai livemusiikista Suisto-klubilla. Taide-elämyksiä tarjoavat Hämeenlinnan Taidemuseo ja GalleriaKONE.

Pääset tutustumaan korttelin toimijoihin ja heidän ohjelmatarjontaansa lisää täältä.

 

Kokouspiste tarjoaa apua tapahtumaohjelman suunnitteluun

Yhteistyökumppanimme Kokouspiste on monipuolinen kokous-, kongressi ja tapahtumatoimisto. Kokouspisteen palvelujen avulla voit täydentää tapahtumasi sisältöä esimerkiksi somistuksella, teknisillä ratkaisuilla, tapahtumamateriaaleilla tai erilaisella ohjelmalla, kuten puhujilla ja bilebändeillä. Kokouspiste tarjoaa apua myös tapahtumanhallinnassa ja ilmoittautumispalveluissa. Tutustu täältä lisää Kokouspisteeseen.

 

Suomen Tilausaktiviteetit tuo piristystä päivään ja tuuletusta tiimiin

Yhteistyökumppanimme Suomen Tilausaktiviteetit toteuttaa ohjattuja teemakisoja sisällä ja ulkona avaimet käteen -periaatteella. Bravuureja ovat muun muassa pakohuonepelit, mäkiautokisat, sumopainikamppailut, “oudot olympialaiset” sekä erilaiset kaupunkisuunnistuskisat. Tutustu täältä lisää Suomen Tilausaktiviteetteihin.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää