Koulutukset ja seminaarit

Erilaiset koulutukset ja seminaarit ovat tärkeitä hetkiä alati muuttuvassa maailmassa. Verkatehtaalla järjestät erilaiset koulutushetket tai seminaarit hienoissa puitteissa ja asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Monipuolisia vaihtoehtoja koulutuksille ja seminaareille

Verkatehtaan monipuoliset ja mukautuvat tilat tarjoavat loistavat puitteet erilaisten koulutusten ja seminaarien järjestämiseen. Vanaja-sali mukautuu suurten massaluentojen tarpeisiin, mutta myös pienemmille ryhmille löytyy toimivia tiloja. Verkatehtaan kokouskeskuksesta löytyy useita tasokkaita kokoustiloja, joissa erikokoiset ryhmät pystyvät tekemään tehokasta yhteistyötä.

Vanaja-sali muuntuu konserttisalista viihtyisäksi seminaaritilaksi, jossa suuretkin yleisöt pääsevät nauttimaan puheista ensiluokkaisessa akustiikassa. Vanaja-sali tarjoaa 703 istumapaikkaa, mutta myös tätä suuremmat seminaariyleisöt sopivat Verkatehtaalle, sillä BioRex-auditorioiden tiloihin voidaan striimata lähetys suorana Vanaja-salista. BioRex-auditoriot mahdollistavat myös usean samanaikaisen esiintyjän, jolloin seminaariyleisö voi valita haluamansa aiheen.

Verkatehtaalla onnistuvat sekä yrityksen sisäiset koulutuspäivät että julkisille yleisöille suunnatut seminaarit. Verkatehtaan ravintola hoitaa seminaareihin ja koulutuksiin ensiluokkaiset tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

Miksi Verkatehdas soveltuu hyvin koulutusten ja seminaarien järjestämiseen?

Verkatehtaalta löytyy laajasti erilaisia tiloja koulutuksille ja seminaareille. Auditoriotilaa löytyy Vanaja-salista jopa 700 hengelle, ja BioRex-auditorioiden tilat mahdollistavat usean samanaikaisen luennon järjestämisen.

Verkatehtaan kokouskeskus tarjoaa monipuolisesti tiloja pienempien ryhmien tiiviiseen työskentelyyn. Verkatehtaalla voit siis rytmittää koulutuspäivää yhteisillä luennoilla sekä pienemmillä työpajoilla ja tiimihetkillä.

Myös monipäiväiset tilaisuudet järjestyvät kätevästi, sillä yhteistyöhotellimme Vaakuna sijaitsee vain 400 metrin päässä. Kaunis Vanajaveden rantaa myötäilevä kävelyreitti yhdistää Vaakunaa ja Verkatehdasta.

Koulutukset ja seminaarit sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Suunnittelu toimi hyvin ja sain aina vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Tekniikka toimi täydellisesti. Vanaja-sali on ihan huippu!”

Pirjo Hynönen, Lammin Säästöpankki

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää