Tapahtumaideat

Verkatehtaalla onnistut tapahtuman kaikilla osa-alueilla

Verkatehdas on tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu tapahtumatalo tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia järjestää erilaisia tapahtumia. Rouheassa tehdasmiljöössä järjestät esimerkiksi onnistuneita kokouksia, tunnelmallisia yleisötapahtumia, mielenkiintoisia yritystapahtumia ja tyylikkäitä juhlia. Myös suurempien messujen ja festivaalien järjestäminen onnistuu Verkatehtaan alueella.

Tyylikkään tapahtumamiljöön ja laadukkaiden puitteiden lisäksi tarjoamme käyttöösi tapahtuma-alan ammattilaisista koostuvan henkilökunnan. Autamme tapahtumien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä, varmistamme että tekniset ratkaisut palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla ja pidämme huolen, että tarjoilut ovat huippuluokkaa.

“Tuotantojen suunnittelussa mikään ei ole Verkatehtaalla mahdotonta. Esteitä ei ole – on vain haasteita, jotka ratkaisemme. Kun suunnittelemme tuotantoa asiakkaan kanssa, puhumme aina ratkaisukeskeistä kieltä. Luottamus luodaan tekojen kautta!”

Ann-Mari Virta, tuotantopäällikkö

Juha Rouhikoski, tuotantopäällikkö

Luo ikimuistoisia hetkiä Verkatehtaalla.

Asiakastarinat

Vanajaveden ja sen ympäristön suojelua edistävä Vanajavesisäätiö vietti lokakuussa 10-vuotisjuhliaan Verkatehtaalla Vanajaveden äärellä.
15.11.2022
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021