Siirry sisältöön

Tapahtumaideat ja tapahtuman järjestäminen

Verkatehtaalla onnistut tapahtuman järjestämisen kaikilla osa-alueilla

Verkatehdas on tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu tapahtumatalo tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Rouheassa tehdasmiljöössä järjestät esimerkiksi onnistuneita kokouksia, tunnelmallisia yleisötapahtumia, mielenkiintoisia yritystapahtumia ja tyylikkäitä juhlia. Myös suurempien messujen ja festivaalien järjestäminen onnistuu Verkatehtaan alueella.

Tapahtuman järjestäminen Verkatehtaalla on helppoa. Tyylikkään tapahtumamiljöön ja laadukkaiden puitteiden lisäksi tarjoamme käyttöösi tapahtuma-alan ammattilaisista koostuvan henkilökunnan tapahtuman järjestämisen avuksi. Autamme tapahtuman suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä, varmistamme että tekniset ratkaisut palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla ja pidämme huolen, että tarjoilut ovat huippuluokkaa.

Onnistuneen tapahtuman järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua ja tarkkaa toteutusta. Olipa kyseessä sitten pieni kokoontuminen tai suuri festivaali, autamme tekemään tapahtumastasi menestyksen.

“Tuotantojen suunnittelussa mikään ei ole Verkatehtaalla mahdotonta. Esteitä ei ole – on vain haasteita, jotka ratkaisemme. Kun suunnittelemme tuotantoa asiakkaan kanssa, puhumme aina ratkaisukeskeistä kieltä. Luottamus luodaan tekojen kautta!”

Ann-Mari Virta, tuotantopäällikkö

Juha Rouhikoski, tuotantopäällikkö

Luo ikimuistoisia hetkiä Verkatehtaalla.

Asiakastarinat

Tunnelma Verkatehtaalla marraskuussa 2022 oli poikkeuksellisen juhlava, kun Etelä-Hämeen Osuuspankin historiassa kääntyi lehti uudelle vuosisadalle.
05.04.2023
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021