Tuotannot

Vanaja-salin lava palvelee tv-tuotantojen tarpeita

Verkatehtaan monipuoliset ja mukautuvat tilat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia tuotantoja, kuten TV- ja elokuvatuotantoja, erilaisia kuvauksia sekä tapahtumatuotantoja. TV-tuotannoissa toiminnan ytimessä on Verkatehtaan sydän, Vanaja-sali, jonka esiintymislavaa voidaan hyödyntää monipuolisesti.

Vanaja-salin lavan koko on muunneltavissa. Jopa 15,5 metriin yltävä lavakorkeus tarjoaa mahdollisuudet suurillekin tehosteille ja lavarakenteille. Vanaja-salin katsomo muuntuu teatterikatsomosta tasalattiaksi ja klubikatsomoksi, joten muunneltavaa katsomoa voi myös hyödyntää tuotannoissa.

Vanaja-salin akustiikka on säädeltävä. Nostintekniikka helpottaa suurten tavaramäärien siirtelyä ja lastaus on tehty mahdollisimman helpoksi yhden tason yhteydellä.

Oman ulottuvuuden tuotannoille tarjoaa Verkatehtaan Green Screen Studio. Studio on varusteltu noin 50 neliömetrin green screen -kankaalla, jota voi hyödyntää erilaisten kuvaustaustojen ja erikoistehosteiden laadintaan.

 

Rosoinen tehdasmiljöö tarjoaa runsaasti kuvauslokaatioita

Vanaja-salin ja Green Screen Studion lisäksi Verkatehtaan muut tapahtumatilat ja ulkoalueet tarjoavat toimivia ympäristöjä tuotantojen tarpeisiin. Lasipiha tarjoaa korkeaa, luonnonvalolla valaistua avotilaa. Verkatehtaan ulkoalueilla yhdistyy rosoinen tehdasmiljöö ja kaunis Vanajaveden rantaympäristö. Sisäpihat ja vanhat tehdaskäytävät tarjoavat runsaasti näyttävää teollista ympäristöä.

 

Verkatehtaan henkilökunta apunasi tuotannon suunnittelussa

Tarkka suunnittelu ja yksityiskohdista huolehtiminen ovat tärkeässä roolissa suurissa tuotannoissa. Tässä ammattitaitoinen henkilökuntamme on jatkuvasti apunasi. Toimimme tukenasi ensimmäistä ideasta alkaen ja varmistamme tuotannoissa paikan päällä, että kaikki sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Verkatehtaan kattava tekniikka on käytössäsi, ja tekninen henkilökunta ohjeistaa sen täysimittaisessa hyödyntämisessä.

Miksi Verkatehtaan tilat ovat hyviä sijainteja tuotannoille?

Vanaja-salin puitteet ja tekniset ratkaisut ovat laadukkaita, ja tilaa löytyy suurille ja näyttäville tehosteille. Sali mukautuu erilaisiin tarpeisiin, ja suurten tavaramäärien liikuttelu on tehty helpoksi.

Verkatehtaan Green Screen Studio mahdollistaa näyttävien virtuaalisten lavasteiden lisäämisen tuotantoihin. Green screen -tekniikan käytössä melkeinpä vain mielikuvitus on rajana.

Verkatehtaan korttelissa yhdistyvät historiallinen vanha tehdasmiljöö, sekä kaunis Vanajaveden luonto. Molemmat tarjoavat runsaasti upeita kuvaus- ja tuotantosijainteja.

Tuotannot sopivat erityisesti näihin tiloihin:

“Meidät otettiin Verkatehtaalle vastaan sellaisella lämmöllä ja alttiudella, että parempaa saa etsiä. On ollut suuri ilo toimia Verkatehtaan henkilökunnan kanssa. Kaikki mitä olemme pyytäneet, olemme saaneet – ja enemmänkin!”

Piia Puntola, Fremantle Finland

Lue täältä, millainen tuotanto Talent Suomi 2021 oli.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää