Koulutuksen tai seminaarin järjestäminen

Monipuolisia vaihtoehtoja koulutuksille ja seminaareille

Erilaiset koulutukset ja seminaarit ovat tärkeitä hetkiä alati muuttuvassa maailmassa. Verkatehtaalla Hämeenlinnassa vain tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta järjestät erilaiset koulutustapahtumat, seminaarit, kongressit ja konferenssit hienoissa puitteissa ja asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Monipuoliset tilamme soveltuvat loistavasti koulutus- ja seminaaritilaksi tai vaikka suurenkin konferenssin järjestämiseen.

Verkatehtaalla onnistuvat sekä yrityksen sisäiset koulutuspäivät että julkisille yleisöille suunnatut seminaarit. Verkatehtaan ravintola hoitaa seminaareihin ja koulutuksiin ensiluokkaiset tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

Verkatehtaan tilat tarjoavat erinomaisen akustiikan puhe-esityksille. Tekniset ratkaisut mahdollistavat myös sen, että yleisö tai esiintyjät voivat osallistua seminaareihin ja koulutuksiin etäyhteyksien välityksellä. Lue lisää virtuaali- ja hybridiratkaisuista!

Koulutus- ja seminaaritilat suurillekin yleisöille

Verkatehtaan monipuoliset ja mukautuvat tilat tarjoavat loistavat puitteet erilaisten koulutusten ja seminaarien järjestämiseen. Vanaja-sali mukautuu seminaaritilaksi suurten massaluentojen tarpeisiin, mutta myös pienemmille ryhmille löytyy toimivia tiloja. Verkatehtaan kokouskeskuksesta löytyy useita tasokkaita kokoustiloja, joissa erikokoiset ryhmät pystyvät tekemään tehokasta yhteistyötä. BioRex-auditoriot sopivat koulutustilaksi noin 50–200-henkisten ryhmien tarpeisiin.

Vanaja-sali muuntuu konserttisalista viihtyisäksi seminaaritilaksi, jossa suuretkin yleisöt pääsevät nauttimaan puheista ensiluokkaisessa akustiikassa. Vanaja-sali tarjoaa 703 istumapaikkaa, mutta myös tätä suuremmat seminaariyleisöt sopivat Verkatehtaalle, sillä BioRex-auditorioihin voidaan striimata lähetys suorana Vanaja-salista. BioRex-auditoriden viisi seminaaritilaa mahdollistavat myös usean samanaikaisen esiintyjän, jolloin yleisö voi valita haluamansa aiheen.

Lähetä tarjouspyyntö koulutustapahtuman järjestämisestä täältä.

Miksi Verkatehdas soveltuu hyvin koulutusten ja seminaarien järjestämiseen?

Verkatehtaalta löytyy laajasti erilaisia tiloja koulutuksille ja seminaareille. Auditoriotilaa löytyy Vanaja-salista jopa 700 hengelle, ja BioRex-auditorioiden tilat mahdollistavat usean samanaikaisen luennon järjestämisen.

Verkatehtaan kokouskeskus tarjoaa monipuolisesti tiloja pienempien ryhmien tiiviiseen työskentelyyn. Verkatehtaalla voit siis rytmittää koulutuspäivää yhteisillä luennoilla sekä pienemmillä työpajoilla ja tiimihetkillä.

Myös monipäiväiset tilaisuudet järjestyvät kätevästi, sillä yhteistyöhotellimme Vaakuna sijaitsee vain 400 metrin päässä. Kaunis Vanajaveden rantaa myötäilevä kävelyreitti yhdistää Vaakunaa ja Verkatehdasta.

Koulutukset ja seminaarit sopivat erityisesti näihin tiloihin:

“Suunnittelu toimi hyvin ja sain aina vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Tekniikka toimi täydellisesti. Vanaja-sali on ihan huippu!”

Pirjo Hynönen, Lammin Säästöpankki

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Tapahtumajärjestelyt toimivat joustavasti ja sujuvasti, kun Kanta-Hämeen suurin kasvu- ja kansainvälistymistapahtuma järjestettiin Verkatehtaalla jo kymmenettä kertaa. Päivä sisälsi valtavan tietopaketin kasvusta ja kansainvälistymisestä, sekä tarjosi mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.
31.05.2022
Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui kevään aikana kahdesti Verkatehtaalla. Tapahtumien suunnittelu eteni yhdessä Verkatehtaan asiantuntijoiden kanssa mutkattomasti. ”Saimme joustavaa palvelua ja kaikki toimi hyvin, vaikka suunnitelmamme ja tarpeemme muuttuivat matkalla”, kertaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimiston viestintäpäällikkö Suvi Turunen.
09.05.2022
Hämeenlinna koordinoi Kanta-Hämeen Oikeus oppia -hanketta, joka kuuluu Opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotiseen Oikeus oppia -ohjelmaan. Alkuvuodesta 2022 hankkeen tiimoilta syntyi tarve työpajojen järjestämiseen hieman eri kokoisille, noin 5–30-henkisille, työryhmille. Tekstissä asiakkaamme kertoo, miten työpajojen järjestäminen Verkatehtaalla on sujunut ja miten työpajoissa on hyödynnetty kokoustilojamme.
25.03.2022