Yritysjuhlat ja yritystapahtumat

Näyttävät yritystapahtumat vaivattomasti

Verkatehdas tarjoaa kattavat puitteet erilaisiin yritysjuhliin ja yritystapahtumiin. Tilamme vetävät suurenkin juhlaväen, mutta myös pienempien ryhmien tilaisuudet hoituvat sujuvasti. Verkatehtaalla onnistuvat niin virallisemmat yritystapahtumat kuin vapaamuotoisemmatkin yritysjuhlat. Idyllinen, helposti saavutettava ja historiallisesti arvokas ympäristömme tarjoaa puitteet yritysjuhlatilaisuuteen, jota varmasti muistellaan lämmöllä pitkään.

Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa apua yritystapahtuman suunnitteluun ja käytännön järjestelyihin, jotta tapahtuman järjestäminen on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Tilavaihtoehdoistamme löydät sopivat tilat yritystapahtumallesi ja ravintolapalvelumme hoitavat ensiluokkaiset tarjoilut. Varmistamme myös, että tekniset ratkaisut tukevat yritystapahtuman järjestämistä parhaalla tavalla.

Järjestä tavoitteitasi tukeva tapahtuma

Mahdollisia yritystapahtumien aiheita on yhtä paljon kuin on syitä järjestää niitä – tapahtuman sisältö riippuu siis tavoitteestasi! Verkatehtaalla järjestetään paljon esimerkiksi työhyvinvointi- ja virkityspäiviä, kick off -tilaisuuksia, gaaloja, vuosijuhlia, pikkujouluja sekä palkitsemisjuhlia. Usein tavoitteena on myös verkostoituminen ja tuttujen tapaaminen vaikkapa cocktail-tilaisuuden yhteydessä.

Usein yritystapahtumissa toimiva ratkaisu on myös työn ja huvin yhdistäminen. Voit esimerkiksi käynnistää päivän kokouksella, seminaarilla tai asiakastilaisuudella, ja jatkaa tämän jälkeen iltajuhlaan. Laadukkaat striimituotantomme mahdollistavat yritystapahtuman muuntamisen myös sijaintiriippumattomaksi hybriditapahtumaksi.

Verkatehtaalla autamme sinua myös järjestämään tapahtumallesi mielenkiintoisen ohjelman. Voit hyödyntää monipuolista kulttuuritarjontaamme, tutustua Verkatehtaan korttelin toimijoiden tarjoamiin palveluihin tai jättää ohjelman täysin yhteistyökumppaneidemme huoleksi. Tutustu vaihtoehtoihin lisää täältä.

Millaisia yritystapahtumia Verkatehtaalla voi esimerkiksi järjestää?

Starttaa uusi projekti, kausi, jakso, kvartaali tai vuosi onnistuneella kick off -yritystapahtumalla. Verkatehtaan tilat mahdollistavat sekä suurten ryhmien yhteiset kokoontumiset että jakaantumisen pienempien tiimien ryhmätyöhön.

Verkatehtaan tilat mahdollistavat tyylikkäät, juhlavat ja monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten gaaloihin, vuosijuhliin tai pikkujouluihin.

Verkatehtaalla vietät onnistuneen työhyvinvointi- tai virkistyspäivän. Yleisötapahtumamme takaavat monipuolista ohjelmaa, tai yhteistyökumppanimme voivat räätälöidä ohjelman juuri teille sopivaksi.

Yritysjuhlat ja yritystapahtumat sopivat erityisesti näihin tiloihin:

“Tapahtuman ennakkojärjestelyt Verkatehtaalla sujuivat hyvin ja tapahtumapäivä onnistui kaikin puolin erinomaisesti. Saavutimme tapahtumalle asetetut tavoitteet ja jopa ylitimme ne! Verkatehtaan henkilökunta onnistui tapahtuman järjestelyissä ja toteutuksessa. Vanaja-sali ja Lasipiha tapahtumatiloina sopivat tapahtuman tarpeisiin erinomaisesti.”

Kati Tiitola, Linnan Kehitys Oy

Tutustu Linnan Kehityksen järjestämän Business Turnajaisten tunnelmiin ja järjestelyihin.

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Tapahtumajärjestelyt toimivat joustavasti ja sujuvasti, kun Kanta-Hämeen suurin kasvu- ja kansainvälistymistapahtuma järjestettiin Verkatehtaalla jo kymmenettä kertaa. Päivä sisälsi valtavan tietopaketin kasvusta ja kansainvälistymisestä, sekä tarjosi mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.
31.05.2022
Kanta-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontui kevään aikana kahdesti Verkatehtaalla. Tapahtumien suunnittelu eteni yhdessä Verkatehtaan asiantuntijoiden kanssa mutkattomasti. ”Saimme joustavaa palvelua ja kaikki toimi hyvin, vaikka suunnitelmamme ja tarpeemme muuttuivat matkalla”, kertaa Kanta-Hämeen hyvinvointialueen valmistelutoimiston viestintäpäällikkö Suvi Turunen.
09.05.2022
Yrityskilpailu Linnan Business Turnajaiset valtasi Verkatehtaan 16.12.2021, kun voittajat ratkottiin Vanaja-salin finaalissa yleisön ja tuomariston edessä. Tapahtuman järjestäjän, Linnan Kehityksen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitolan mukaan tapahtuma onnistui yli odotusten.
10.01.2022