Yritysjuhlat ja yritystilaisuudet

Näyttävät tilaisuudet vaivattomasti

Verkatehdas tarjoaa kattavat puitteet erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin. Tilamme vetävät suurenkin juhlaväen, mutta myös pienempien ryhmien tilaisuudet hoituvat sujuvasti. Verkatehtaalla onnistuvat niin virallisemmat tilaisuudet kuin vapaamuotoisemmatkin juhlat. Idyllinen, historiallisesti arvokas ympäristömme tarjoaa puitteet juhlatilaisuuteen, jota varmasti muistellaan lämmöllä pitkään.

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa tapahtuman suunnittelusta ja järjestelyistä, jotta tapahtuman järjestäminen on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Tilavaihtoehdoistamme löydät sopivat tilat tapahtumallesi ja ravintolapalvelumme hoitavat ensiluokkaiset tarjoilut.

Verkatehtaalla voit myös yhdistää tapahtumallesi mielenkiintoista ohjelmaa. Voit hyöyntää monipuolista kulttuuritarjontaamme, tutustua Verkatehtaan korttelin luovaan yhteisöön tai jättää ohjelman yhteistyökumppaneidemme huoleksi. Tutustu vaihtoehtoihin lisää täältä.

Millaisia yritystapahtumia Verkatehtaalla voi esimerkiksi järjestää?

Starttaa uusi projekti, kausi, jakso, kvartaali tai vuosi onnistuneella kick off -tapahtumalla. Verkatehtaan tilat mahdollistavat sekä suurten ryhmien yhteiset kokoontumiset että jakaantumisen pienempien tiimien ryhmätyöhön.

Verkatehtaan tilat mahdollistavat tyylikkäät, juhlavat ja monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten gaaloihin, vuosijuhliin tai pikkujouluihin.

Verkatehtaalla vietät onnistuneen työhyvinvointi- tai virkistyspäivän. Yleisötapahtumamme takaavat monipuolista ohjelmaa, tai yhteistyökumppanimme voivat räätälöidä ohjelman juuri teille sopivaksi.

Yritysjuhlat ja -tilaisuudet sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Verkatehtaan tilat olivat sopivat, kun tarve oli saada mahtumaan tekniikkaa salin puolelle sekä lavalle. Myös artisteille oli riittävästi omia tiloja. Kommunikointi sujui mutkattomasti ja asiakkaan tarpeisiin vastattiin ripeästi ja joustavasti.”

Mona Karlberg, DNA Oyj

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää